Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (4.68 secunde)
Un numar de 15 inspectori ai Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral si ai altor structuri similare din tara vor patrula in sezonul estival 2007 pe plajele din statiunile romanesti de la Marea Neagra pe ATV-uri, inarmati cu telefoane mobile si imbracati in uniforme.
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele. Daca varsta maxima pana la care poate fi accesat un produs bancar poate ajunge pana la 75 de ani, varsta minima tinde catre zero.
Normele si amenzile drastice aplicate de Autoritatea National Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) fac ca in preajma Sarbatorilor pascale, taranii sa nu-si mai poata vanda mieii, iar romanii sa cumpere miei proveniti din import.
Lipsa locurilor de munca reprezinta o bila neagra pentru anumite localitati din judetul Galati, lucru oglindit si in numarul persoanelor care nu au un loc de munca aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM).
Agentii economici care nu depun la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) declaratiile privind comisionul datorat pentru gestionarea cartilor de munca ale salariatilor vor fi sanctionati cu sume cuprinse intre 3.000 si 6.000 de lei, ne-a declarat inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea.
Din aceasta luna se colecteaza primii bani în conturile fondurilor de pensii administrate privat (pilonul II), la care au aderat persoanele pâna în 35 sau 45 de ani.
Acest lucru ar putea deveni posibil daca proiectul de lege al negocierilor colective va fi adoptat de Parlamentul Romaniei. Ramane de vazut daca forma initiala a proiectului nu va suferi modificari ce pot fi aduse de reprezentantii organizatiilor sindicale sau ai diferitelor ministere de specialitate.
Activitatea sanitara-veterinara desfasurata, in perioada 11-17 august a.c., de Serviciile si Birourile din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta, s-a concretizat printr-un numar de 264 controale.
Agentia Romana pentru Investitii Straine si-a revizuit previziunile privind valoarea investitiilor straine directe atrase de Romania in acest an, de la sapte miliarde euro la opt miliarde euro, prognoze care sunt insa sub estimarile ministrului Economiei, Varujan Vosganian, de zece miliarde euro.
Compania Romarm Bucuresti va mentine anul viitor un numar mediu maxim de 1.200 angajati care sa asigure intretinerea si paza unitatilor pana la privatizare, cu 300 de persoane mai putin decat in 2008, in timp ce Avioane Craiova isi va pastra actuala schema de personal, care include 100 de salariati.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Pe site-ul oficial al Ministerului IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri (MIMMCMA) au fost afisate stadiile in care se afla dosarele cu solicitarile de finantare pentru proiecte incluse in programele derulate de minister pentru sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii, au precizat, pentru "Replica", reprezentantii Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei.
Traian Basescu a anuntat de mai multe ori, in ultima perioada, ca ia in calcul la modul cel mai serios plecarea pe mare, intr-un voiaj de un an, in calitate de comandant, in cazul in care va pierde alegerile.
'Maine colegii de la Cotidianul vor lucra pentru ultimul numar al ziarului.
Oferta de locuinte prezenta la tIMOn are o valoare de piata de peste 1 miliard de euro.
In numerologie cifra 9, numarul la care a ajuns in prezent Revista UZP, in conditii grafice excelente, realizate de Ovidiu Zanfir, este asociata cu inteligenta.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS. Wikipedia are aproximativ 25 de milioane de articole pe care le serveste zilnic unor cititori raspanditi pe intreg mapamondul.
google-analytics.com